Šport > Zimski športi
15 ogledov

Pärsonova jo je skupila na smuku

Anja Pärson je dala skozi že marsikaj, tako težkih prog pa malo. Žurnal24 main
Sobotni smuk za svetovni pokal v italijanski Cortini d'Ampezzo se je nesrečno končal za švedsko smučarko Anjo Pärson, ki si je poškodovala koleno.
 
 

Mislim, da vendarle ni  kaj hujšega in da bom jutri le lahko nastopila.

Anja Pärson

 
Švedska alpska smučarka Anja Pärson si je na sobotnem smuku za svetovni pokal v italijanski Cortini d'Ampezzo poškodovala koleno. Pärsonova je sicer prismučala v cilj in osvojila visoko tretje mesto, a so bolečine hude in se še ne ve ali bo lahko nastopila na nedeljskem veleslalomu. "Upam da gre le za lažjo poškodbo, ki se je zgodila ob tršem pristanku po enem skokov. Mislim, da vendarle ni kaj hujšega in da bom jutri le lahko nastopila," je bila takoj po prihodu v cilj optimistična Pärsonova, ki pa se ni udeležila novinarske konference po končani tekmi, saj so zdravniki takoj začeli z zdravljenem. Ti so bili z napovedmi nekoliko bolj previdni in napovedali možnost, da je v nedeljo ne bo startu.

Kakorkoli že, poškodba ni prišla v pravem času, saj je svetovno prvenstvo praktično pred vrati, švedska šampionka pa bo branila tri zlata odličja (smuk, superveleslalom in kombinacija) s prvenstva pred dvema letoma, ki je bil speljan prav na njenem dvorišču, v švedskem Aareju.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.