Partizanov remi z Anderlechtom

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Beograjski Partizan se je v 4. kolu kvalifikacij za Ligo prvakov na prvi tekmi z belgijskim Anderlechtom doma razšel z 2:2. Miral Samardžić je izgubil proti Baslu. Hapoel je slavil v Salzburgu.
Oglej si celoten članek

Beograjski Partizan je na zadnji stopnici pred Ligo prvakov na prvi tekmi z Anderlechtom iztržil remi. Za Belgijce je prvi zadel Guillaume Gillet v 54. minuti. Že tri minute kasneje je Grobarje z izenačenjem osrečil Cleo. Anderlechtov Jan Lecjaks je nato v 64. minuti dosegel avtogol, za izenačenje pa je v 66. minuti poskrbel Roland Juhasz.

Edini sredin slovenski predstavnik v Ligi prvakov je bil branilec Šerifa Miral Samardžić, ki je za svoje moštvo odigral vso tekmo. Moldavijci so z 0:1 klonili v Baslu. Edini gol je dosegel Valentin Stocker.

"Zadovoljni smo z igro, ne pa z rezultatom. Pri 2:1 smo pričakovali tretji zadetek, drugi Anderlechtov pa nas je presekal. To je bila odlična tekma, prava evropska, v Bruslju bomo napadli napredovanje," je po srečanju dejal trener Partizana Aleksandar Stanojević. Njegov kolega Ariel Jacobs pa je pripomnil: "Če bi odigrali malo bolj zrelo, bi bilo drugače. Dali smo tri gole, a imamo le izenačenje. Ampak to je nogomet."


Werder Bremen
je v 18 minutah trikrat zatresel mrežo Sampdorie za zmago s 3:1. Clemens Fritz je z levico zadel v 51. minuti, Torsten Frings je realiziral 11-metrovko v 67., Claudio Pizzaro pa je dodal zadetek dve minuti kasneje. Gol upanja je za Sampdorio v 90. minuti dosegel Giampaolo Pazzini. Hapoel iz Tel Aviva je na gostovanju ugnal Salzburg, portugalska Braga pa doma Sevillo.

Kvalifikacije za Ligo prvakov, 4. kolo, prve tekme:

Partizan Beograd : Anderlecht              2:2 (0:0)
Werder Bremen : Sampdoria Genova           3:1 (0:0)
Basel : Šerif Tiraspol                     1:0 (0:0)
Salzburg : Hapoel Tel Aviv                 2:3 (1:2)
Braga : Sevilla                            1:0 (0:0)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.