Patriots našli Bradyjevega naslednika! Prihaja nekdanji MVP!

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji MVP lige NFL Cam Newton je postal nova okrepitev New England Patriots.
Oglej si celoten članek

Nekdanji najkoristnejši igralec (MVP) lige ameriškega nogometa NFL Cam Newton je z New England Patriots podpisal enoletno pogodbo, poroča ameriški ESPN. Enaintridesetletni podajalec, ki je marca končal sodelovanje s Carolina Panthers, bo imel nalogo nadomestiti šestkratnega zmagovalca super bowla, Toma Bradyja.

Pristal v bolnišnici Ameriški zvezdnik nokavtiran v gostilniškem pretepu (video)

Dvainštiridesetletni Brady je po 20 sezonah konec marca Pats, s katerimi je osvojil šest naslovov prvaka in dosegel številne rekorde, zamenjal za Tampa Bay Buccaneers.

Newton, prvi izbor na naboru leta 2011, je bil za MVP okronan leta 2015, ko je popeljal panterje do nastopa na super bowlu, velikem finalu lige NFL. Tam so nato sicer nogometaši Karoline izgubili proti Denver Broncos.

Po pisanju ESPN je sicer Newton še vedno na rehabilitaciji po poškodbi stopala, ki jo je utrpel lani proti koncu leta. V sezoni 2019/20 je zaradi poškodbe odigral le dve tekmi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.