Šport
3770 ogledov

Ameriški zvezdnik nokavtiran v gostilniškem pretepu (video)

Dallas Goedert Profimedia
Zvezdnik Philadelphie si bo dobro zapomnil sobotni večer.

Po poročanju ameriških medijev naj bi tight end NFL ekipe Philadelphia Eagles Dallas Goedert pristal v bolnišnici v Južni Dakoti, potem ko je bil z enim udarcem nokavtiran tekom pretepa v enem izmed barov.

Dallas Goedert | Avtor: Profimedia Profimedia

Igralec ameriškega nogometa naj bi se prejšnjo soboto okoli enih zjutraj sprl z eno izmed oseb v baru, katera je nato zahrbtno napadla Philadelphiinega igralca. Ko je na kraj incidenta prispela policija, je našla le Goedertove prijatelje, kako pomagajo nazevestnemu zvezdniku.

V zadnjih dneh pa se je na spletu celo pojavil posnetek incidenta, katerega je na Twitterju prvi objavil eden izmed prijateljev lastnika bara, kjer se je vse skupaj odvilo.

Policija naj bi za napad sumila skupino turistov, ki je v Južno Dakoto priletela s Floride, a zaenkrat več informacij še ni na voljo.

Goedert, ki velja za enega izmed boljših igralcev v ligi na svoji poziciji, je iz previdnosti pristal celo v bolnišnici, a naj bi bilo z njim že vse v najlepšem redu, tako da se je kmalu lahko vrnil domov.

Dallas Goedert | Avtor: Profimedia Profimedia

25-letnik sicer prihaja iz Severne Dakote, a je tekom let na kolidžu blestel v Južni Dakoti v barvah South Dakota State Jackrabbits. Zaradi odličnih nastopov je bil leta 2018 izbran celo v drugem krogu s strani ekipe Philadelphia Eagles, za katero je v dveh letih zbral 941 jardov ter 9 touchdownov.

Komentarjev 1
  • Avatar Tollijenka
    Tollijenka 01:26 27.junij 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- H︆︆︆︆o︆︆s︆︆s︆︆︆︆et︆︆︆︆.︆︆︆︆C︆︆o︆︆m

Sorodne novice