Paul: Španija bo svetovni prvak!

Foto: Žurnal24 Paul je do zdaj na SP v JAR napovedoval šestkrat, vselej pravilno. (Foto: Reuter
Nezmotljivi vedeževalec, hobotnica Paul, je napovedal, da bo na SP v nogometu v finalu Španija premagala Nizozemsko in osvojila naslov svetovnega prvaka. Nemčija bo tretja.
Oglej si celoten članek

Nizozemci bodo še tretjič v finalih svetovnih prvenstev ostali dolgih nosov, Španci pa se bodo po evropski kroni prvič okitili še z naslovom svetovnih nogometnih prvakov. Tako meni svetovno znana hobotnica Paul, ki v v vodnem svetu v Oberhausnu v Nemčiji napoveduje izide svetovnega prvenstva v nogometu v Južnoafriški republiki.

Doslej je napovedala zmagovalca šestih tekem, ki jih je igrala nemška reprezentanca in zmeraj napovedal pravilno, tudi, da bo Nemčija izgubila s Srbijo in Španijo.

Stavnice hobotnico Paul ne zanimajo, kvote pa tudi po njegovih napovedih ostajajo enake.

Elf bo premagal Urugvaj
Oddahnili so si tudi Nemci. Elf bo v boju za tretje mesto na SP v nogometu v Južnoafriški republiki premagal Urugvaj in osvojil končno tretje mesto.

A zdi se, da pri noriji s hobotnico že nekoliko pretiravajo. Tako so nekateri (nemški) mediji današnje kosilo hobotnice ob 11. uri uvrstili v napovednik dogodkov, v akvariju je bila nepopisna gneča televizijskih ekip in fotografov, nemška televizija n-tv pa je pripravila celo neposreden prenos dogajanja z dvema komentatorjema ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.