Šport
25 ogledov

Paul: Španija bo svetovni prvak!

Paul je do zdaj na SP v JAR napovedoval šestkrat, vselej pravilno. (Foto: Reuter Žurnal24 main
Nezmotljivi vedeževalec, hobotnica Paul, je napovedal, da bo na SP v nogometu v finalu Španija premagala Nizozemsko in osvojila naslov svetovnega prvaka. Nemčija bo tretja.

Nizozemci bodo še tretjič v finalih svetovnih prvenstev ostali dolgih nosov, Španci pa se bodo po evropski kroni prvič okitili še z naslovom svetovnih nogometnih prvakov. Tako meni svetovno znana hobotnica Paul, ki v v vodnem svetu v Oberhausnu v Nemčiji napoveduje izide svetovnega prvenstva v nogometu v Južnoafriški republiki.

Doslej je napovedala zmagovalca šestih tekem, ki jih je igrala nemška reprezentanca in zmeraj napovedal pravilno, tudi, da bo Nemčija izgubila s Srbijo in Španijo.

Stavnice hobotnico Paul ne zanimajo, kvote pa tudi po njegovih napovedih ostajajo enake.

Elf bo premagal Urugvaj
Oddahnili so si tudi Nemci. Elf bo v boju za tretje mesto na SP v nogometu v Južnoafriški republiki premagal Urugvaj in osvojil končno tretje mesto.

A zdi se, da pri noriji s hobotnico že nekoliko pretiravajo. Tako so nekateri (nemški) mediji današnje kosilo hobotnice ob 11. uri uvrstili v napovednik dogodkov, v akvariju je bila nepopisna gneča televizijskih ekip in fotografov, nemška televizija n-tv pa je pripravila celo neposreden prenos dogajanja z dvema komentatorjema ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.