Pavlin in Košir poprijela za teniški lopar

Foto: Žurnal24 Ekshibicijski dvoboj v Tivoliju Foto: Žurnal24 Namesto parketa pesek in v Tivoliju se lahko začne Davisov pokal. (Foto: Boštjan Foto: Žurnal24 Ekshibicijski dvoboj v Tivoliju Foto: Žurnal24 Grega Žemlja (na fotografiji) na ekshibicijskem dvoboju v dvorani Tivoli, kjer b Foto: Žurnal24 Ekshibicijski dvoboj v Tivoliju Foto: Žurnal24 Ekshibicijski dvoboj v Tivoliju Foto: Žurnal24 Ekshibicijski dvoboj v Tivoliju Foto: Žurnal24 Ekshibicijski dvoboj v Tivoliju Foto: Žurnal24 Ekshibicijski dvoboj v Tivoliju Foto: Žurnal24 Ekshibicijski dvoboj v Tivoliju Foto: Žurnal24 Ekshibicijski dvoboj v Tivoliju Foto: Žurnal24 Ekshibicijski dvoboj v Tivoliju Foto: Žurnal24 Ekshibicijski dvoboj v Tivoliju Foto: Žurnal24 Ekshibicijski dvoboj v Tivoliju
Peščeno teniško podlago v dvorani Tivoli so danes v ekshibicijskem dvoboju preizkusili Jure Košir, Miran Pavlin ter najboljša slovenska tenisača Blaž Kavčič in Grega Žemlja. Tu je galerija. Več pa v članku.
Oglej si celoten članek
Tivoli bo od petka do nedelje prizorišče dvoboja prvega kroga prve evroafriške skupine Davisovega pokala med Slovenijo in Finsko.
V skrajšanem nizu sta bila na koncu boljša legendarni nogometaš in zdajšnji direktor nogometašev Kopra Miran Pavlin ter drugi slovenski lopar Grega Žemlja. Pavlin je dokazal, da mu teniški lopar ni tuj, za razliko od trikratnega zmagovalca tekem svetovnega pokala v alpskem smučanju, Koširja, ki zaradi zdravstvenih težav vedno manj udarja po rumeni žogici.

"Velika čast je igrati z najboljšima slovenskima igralcema. Takšna priložnost se ti ne ponudi pogosto. Bila je lepa izkušnja, še zlasti, ker sta fanta nekajkrat udarila na vso moč," je dejal Jure Košir.

Teniška podlaga v Tivoliju za zdaj še ne omogoča treninga na polno, saj je igrišče trenutno še premehko. Zato slovenska reprezentanca vadi na različnih lokacijah po Ljubljani, prve treninge pa bo v hramu slovenskega športa opravila predvidoma v sredo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.