Šport
27 ogledov

Pavlin in Košir poprijela za teniški lopar

Ekshibicijski dvoboj v Tivoliju
1/14
Žurnal24 main
Peščeno teniško podlago v dvorani Tivoli so danes v ekshibicijskem dvoboju preizkusili Jure Košir, Miran Pavlin ter najboljša slovenska tenisača Blaž Kavčič in Grega Žemlja. Tu je galerija. Več pa v članku.
Tivoli bo od petka do nedelje prizorišče dvoboja prvega kroga prve evroafriške skupine Davisovega pokala med Slovenijo in Finsko.
V skrajšanem nizu sta bila na koncu boljša legendarni nogometaš in zdajšnji direktor nogometašev Kopra Miran Pavlin ter drugi slovenski lopar Grega Žemlja. Pavlin je dokazal, da mu teniški lopar ni tuj, za razliko od trikratnega zmagovalca tekem svetovnega pokala v alpskem smučanju, Koširja, ki zaradi zdravstvenih težav vedno manj udarja po rumeni žogici.

"Velika čast je igrati z najboljšima slovenskima igralcema. Takšna priložnost se ti ne ponudi pogosto. Bila je lepa izkušnja, še zlasti, ker sta fanta nekajkrat udarila na vso moč," je dejal Jure Košir.

Teniška podlaga v Tivoliju za zdaj še ne omogoča treninga na polno, saj je igrišče trenutno še premehko. Zato slovenska reprezentanca vadi na različnih lokacijah po Ljubljani, prve treninge pa bo v hramu slovenskega športa opravila predvidoma v sredo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.