Pavlin uradno potrjen

Foto: Profimedias Miran Pavlin
Nogometna izbrana vrsta ima tudi uradno novega direktorja.
Oglej si celoten članek

Izvršni odbor Nogometne zveze Slovenije je na 45. seji, ki je zaradi pandemije novega koronavirusa potekala dopisno, sprejel sklep, da bo mesto direktorja reprezentanc od 1. aprila naprej prevzel nekdanji slovenski reprezentant Miran Pavlin. Njegov mandat bo trajal do konca leta 2022.

Pavlin bo na mestu direktorja reprezentanc zamenjal Milana Miklaviča, njegova pogodba se izteče konec marca.

Podobno kot njegov predhodnik bo udeležen pri aktivnostih v povezavi s koordiniranjem dela reprezentanc, priprave modela selekcioniranja igralcev za reprezentance, spremljanje razvoja perspektivnih reprezentantov in komunikacijo s klubi.

Kot športni direktor reprezentanc bo Pavlin sodeloval tudi v postopku izbire selektorjev slovenskih reprezentanc.

Dopisna seja IO NZS Nov direktor reprezentance: "Vsi smo glasovali za Mirana"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.