Payet le izsilil prestop

Foto: EPA
Foto: EPA
Francoskemu zvezdniku se je izpolnila želja, iz Anglije se je preselil v domovino.
Oglej si celoten članek

Francoski nogometni reprezentant Dimitri Payet bo vendarle zapustil vrste angleškega prvoligaša West Hama in se preselil v francoski Marseille. Klub z Azurne obale bo za 29-letnega vezista odštel 29,3 milijona evrov, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Payet je prestop iz West Hama kar nekoliko izsilil. Na začetku meseca je vodstvu kluba sporočil, da ne bo več igral, z ženo sta za prioriteto postavila povratek v Marseille, iz katerega se je leta 2015 preselil v London.

West Ham naj bi dve ponudbi za Payeta vmes zavrnil, tretjo pa je zdaj sprejel. Klub hrvaškega trenerja Slavena Bilića je že našel zamenjavo zanj, iz Hull Cityja je pripeljal škotskega reprezentanta Roberta Snodgrassa.

Po poročanju britanskih medijev je Payet pristal na znižanje plače, po opravljenem zdravniškem pregledu pa bo podpisal 18-mesečno pogodbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.