Pazite se klofut

Foto: EPA
Foto: EPA
Kevin Großkreutz je v odprtem pismu nogometaše Liverpoola posvaril pred klofutami nemškega stratega Jürgena Kloppa.
Oglej si celoten članek

Krilni nogometaš Borussie iz Dortmunda, ki bi se moral spetembra preseliti v Galatasaray, vendar bo moral zaradi zapletov z dokumentacijo na uradno selitev k turškemu velikanu počakati do januarja prihodnje leto, je z odprtim pismom nagovoril nogometaše Liverpoola, ki jih danes čaka prva tekma pod taktirko Jürgena Kloppa.

Großkreutz je bil del Kloppove revolucije v Dortmundu, ki je prekinila hegemonijo Bayern Münchna in leta 2013 ekipo vodila vse do finala Lige prvakov.

Velik navijač nemškega stratega je nogometašem angleškega velikana položil na srce, naj zaupajo v delo trenerja, ki v svoji nogometni filozofiji prepleta pamet in pogum.

''Jürgen Klopp bi se lahko v soboto znašel na nasprotnih bregovih s svojimi igralci, morda bo koga tudi oklofutal, a sporočilo bo jasno: ne gre zate, temveč za ekipo. Klopp je čustven fant. Na televiziji ste lahko videli, kako na črti za trenerje podoživlja vsako brco. Lahko vam povem, da je v garderobi enak. Barvit, jezen, čustven, a vedno z izdelanim načrtom. Ima jasno strategijo in kombinira pamet s pogumom. Pred vsako tekmo poskrbi, da je vzdušje v garderobi napeto. Z vsakim igralcem se je pogovoril individualno in mu povedal, kaj od njega zahteva, nato pa nas je nagovoril kot skupino,'' je zapisal Großkreutz.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.