Pečnik ni več član Crvene zvezde

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenski nogometni reprezentant Nejc Pečnik in srbski prvak Crvena zvezda sta sporazumno prekinila sodelovanje.
Oglej si celoten članek

"Pečnik je dvignil vso dokumentacijo in je prost igralec," so v zvezi s tem sporočili iz beograjskega kluba. V Dravogradu rojeni 28-letni nekdanji igralec Celja, češke Sparte iz Prage, portugalskega Nacionala, ruskega Krila Sovjetov iz Samare in angleškega Sheffielda Wednesdaya je barve beograjskega kluba branil od leta 2013.

V dvoletni pogodbi je bila klavzula, da lahko predčasno zapusti Crveno zvezdo, kar je Pečnik zavoljo slabih finančnih razmer pri srbskem nogometnem velikanu tudi izkoristil.

"Imeli smo sestanek Upravnega odbora, sprejeta je bila odločitev, da Pečniku pustimo oditi. Hvaležni smo mu za vse, kar je storil za klub, v njem je pustil velik pečat ob osvajanju državnega naslova. Že poleti je bil prost igralec, a smo se dogovorili za vrnitev, v primeru dobre ponudbe pa smo obljubili, da mu ne bomo povzročali težav," je razhod pojasnil generalni sekretar rdeče-belega kluba Zvezdan Terzić. Ta je še dejal, da v prihodnjih dneh pričakujejo prihod dosedanjega člana Domžal Joshue Parkerja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.