Pečnik s tožbo nad Zvezdo

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenski reprezentant Nejc Pečnik je podal uradno zahtevo za poplačilo zaostalih obveznosti, ki mu jih dolguje Crvena zvezda
Oglej si celoten članek

Nejc Pečnik je do konca lanskega leta igral za Crveno zvezdo, nato se je zaradi finančnega kaosa pri nekdanjih evropskih prvakih odpravil na Japonsko, kjer si sedaj služi nogometni kruh.

Zvezda, s katero je Pečnik  pod vodstvom Slaviše Stojanovića, osvojil naslov srbskega prvaka, Korošcu dolguje zajeten kupček denarja, nekdanji član Celja in Dravograda pa se je odločil pravico poiskati na sodišču. Slovenec je štirikrat pristal na odlog plačila, sedaj pa mu je potrpljenja, kot je že marca napovedal, zmanjkalo. O sporu bo odločal tričlanski sodni odbor, ki odloča o finančnih nesporazumih, ki presegajo vrednost 7.500 evrov.

Od srede je tako postopek uradno odprt. Nogometna zveza Srbije (FSS) bo v kratkem presodila še o enem sporu nekdanjega nogometaša Zvezde - bivšega kapetana Nikole Mijailovića.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.