Šport
22 ogledov

Pečnik s tožbo nad Zvezdo

Stojanović Pečnik Crvena Zvezda priprave marina Portorož Saša Despot
Slovenski reprezentant Nejc Pečnik je podal uradno zahtevo za poplačilo zaostalih obveznosti, ki mu jih dolguje Crvena zvezda

Nejc Pečnik je do konca lanskega leta igral za Crveno zvezdo, nato se je zaradi finančnega kaosa pri nekdanjih evropskih prvakih odpravil na Japonsko, kjer si sedaj služi nogometni kruh.

Zvezda, s katero je Pečnik  pod vodstvom Slaviše Stojanovića, osvojil naslov srbskega prvaka, Korošcu dolguje zajeten kupček denarja, nekdanji član Celja in Dravograda pa se je odločil pravico poiskati na sodišču. Slovenec je štirikrat pristal na odlog plačila, sedaj pa mu je potrpljenja, kot je že marca napovedal, zmanjkalo. O sporu bo odločal tričlanski sodni odbor, ki odloča o finančnih nesporazumih, ki presegajo vrednost 7.500 evrov.

Od srede je tako postopek uradno odprt. Nogometna zveza Srbije (FSS) bo v kratkem presodila še o enem sporu nekdanjega nogometaša Zvezde - bivšega kapetana Nikole Mijailovića.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.