Peković odhaja k Minnesoti

Foto: Žurnal24 Nikola Peković je nazadnje igral v majici Panathinaikosa. (Foto: Reuters)
Prve ure prestopnega roka v NBA niso bile zaznamovane z revolucijo. LeBron James še nima kluba, to pa ne velja za Nikolo Pekovića in Doca Riversa.
Oglej si celoten članek

Nekdanji strah in trepet pod koši lige NLB, robustni center Nikola Peković, nazadnje član Panathinaikosa, se seli čez Atlantik k Minnesoti Timberwolves. Volkovi so ga na naboru izbrali kot 31. že pred dvema letoma. "Peković je eden najboljših evropskih centrov in verjamemo, da bo moštvu lahko v takojšnjo pomoč," je povedal neimenovani vir blizu klubskemu vodstvu.

Ameriški košarkarski trener Doc Rivers bo tudi v prihodnji sezoni vodil Boston, z vodstvom slovitega kluba je namreč sklenil novo enoletno pogodbo. Košarkarji iz Bostona so se v tej sezoni uvrstili v veliki finale lige NBA, v odločilni sedmi tekmi pa so jih ugnali Jezerniki iz Los Angelesa. Rivers je na klopi Keltov od leta 2004, v šestih letih pa ga je enkrat popeljal do zmagoslavja v najmočnejši košarkarski ligi na svetu. To je bilo leta 2008.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.