Pelé primazal klofuto orjaku Andersonu Silvi

Nogometnim legendam je v Braziliji oproščeno vse, tudi zato pa je eden največjih vseh časov, Pelé, ostal nepoškodovan kljub klofuti, ki jo je primazal UFC-borcu Andersonu Silvi. Na Peléjevo srečo je šlo le za šaljiv oglas, ki se pozabava z vprašanjem, kaj bi se zgodilo, če bi Silva sledil sanjam mnogih Brazilcev in se namesto UFC posvetil nogometu.
Oglej si celoten članek

Na predvečer pokala konfederacij, ki ga bo s tekmo v Brasílii proti Japonski odprla gostiteljica Brazilija, je eden glavnih sponzorjev reprezentance Vivo objavil šaljiv oglas, v katerem poleg UFC-borca Andersona Silve nastopa tudi sloviti Pelé.

Brazilski nogometni bog Silvi primaže klofuto, s katero v videu zaključi njegove sanje o igranju za brazilsko reprezentanco. Kot pravijo v spotu namreč vsi sanjajo o tem, da bi nekega dne igrali za svojo državo, v primeru Silve pa je več kot očitno, da je izbral pravi šport za zastopanje brazilskih barv.

Pelé je v petek sicer sodeloval na promocijski novinarski konferenci, na kateri je dejal, da se je Neymar odločil prav, ko je izbral Barcelono, pohvalil pa je tudi Realovega zvezdnika Cristiana Ronalda. Portugalec si je po Peléjevem mnenju zaradi "uspehov ekipe" zaslužil kakšno zlato žogo več, čeprav ima brazilski idol "zaradi načina igre" še vedno raje Lionela Messija

Video z angleškimi podnapisi:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.