Šport > Nogomet
37 ogledov

Pelé primazal klofuto orjaku Andersonu Silvi

Anderson Silva Brazilija UFC spot video reklama vivo Pele klofuta Reševalni pas/Twitter
Nogometnim legendam je v Braziliji oproščeno vse, tudi zato pa je eden največjih vseh časov, Pelé, ostal nepoškodovan kljub klofuti, ki jo je primazal UFC-borcu Andersonu Silvi. Na Peléjevo srečo je šlo le za šaljiv oglas, ki se pozabava z vprašanjem, kaj bi se zgodilo, če bi Silva sledil sanjam mnogih Brazilcev in se namesto UFC posvetil nogometu.

Na predvečer pokala konfederacij, ki ga bo s tekmo v Brasílii proti Japonski odprla gostiteljica Brazilija, je eden glavnih sponzorjev reprezentance Vivo objavil šaljiv oglas, v katerem poleg UFC-borca Andersona Silve nastopa tudi sloviti Pelé.

Brazilski nogometni bog Silvi primaže klofuto, s katero v videu zaključi njegove sanje o igranju za brazilsko reprezentanco. Kot pravijo v spotu namreč vsi sanjajo o tem, da bi nekega dne igrali za svojo državo, v primeru Silve pa je več kot očitno, da je izbral pravi šport za zastopanje brazilskih barv.

Pelé je v petek sicer sodeloval na promocijski novinarski konferenci, na kateri je dejal, da se je Neymar odločil prav, ko je izbral Barcelono, pohvalil pa je tudi Realovega zvezdnika Cristiana Ronalda. Portugalec si je po Peléjevem mnenju zaradi "uspehov ekipe" zaslužil kakšno zlato žogo več, čeprav ima brazilski idol "zaradi načina igre" še vedno raje Lionela Messija

Video z angleškimi podnapisi:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.