Pennetta prek Li Na, Nole in Isner v polfinale

Foto: EPA
Foto: EPA
Italijanka Flavia Pennetta je presenetljivo izločila Kitajko Li Na in se bo v finalu pomerila s Poljakinjo Agnieszko Radwansko. Novak Đoković in John Isner sta se v polfinalu pridružila Rogerju Federerju in Aleksandru Dolgopolovu.
Oglej si celoten članek

V polfinalu teniškega turnirja v ameriškem Indian Wellsu (5,95 milijona dolarjev nagradnega sklada) je Italijanka Flavia Pennetta presenetljivo izločila Kitajko Li Na, prvo nosilko. Drugo igralko sveta in zmagovalko odprtega prvenstva Avstralije je ugnala s 7:6 (5), 6:3 in se bo v finalu pomerila s Poljakinjo Agnieszko Radwansko, drugo nosilko.

Radwanska, tretja igralka sveta, je ugnala Romunko Simono Halep, šesto nosilko, s 6:3 in 6:4. "Mislim, da nisem igrala slabo. Raven tenisa je bila visoka, vendar sem naredila preveč dvojnih napak pri servisu," je menila Li Najeva. Osem od skupno devetih dvojnih napak je naredila v uvodnem nizu. Kitajka je januarja na uvodnem turnirju za veliki slam v Melbournu na poti do naslova v četrtfinalu odpravilo Pennetto, 21. igralko sveta, s 6:2 in 6:2.

Nole in Isner ob bok Fedexu in Dolgopolovu

V zadnjih dveh moških četrtfinalnih obračunih na turnirju ATP (6,17 milijona dolarjev nagradnega sklada) je Srb Novak Đoković, drugi nosilec, brez težav ugnal Francoza Juliena Benneteauja s 6:1 in 6:3; John Isner, dvanajsti nosilec iz ZDA, pa je šele po dveh podaljšanih igrah izločil Latvijca Ernesta Gulbisa s 7:6 (4) in 7:6 (3). Dan prej sta si polfinale zagotovila Ukrajinec Aleksander Dolgopolov mlajši in Švicar Roger Federer.

Indian Wells, ATP (6,17 mio USD), četrtfinale:

Novak Đoković (Srb/2) : Julien Benneteau (Fra) 6:1, 6:3;
John Isner (ZDA/12) : Ernest Gulbis (Lat/20) 7:6 (4), 7:6 (3).

Indian Wells, WTA (5,95 mio USD), polfinale:

Flavia Pennetta (Ita/20) : Li Na (Kit/1) 7:6 (5), 6:3;
Agnieszka Radwanska (Pol/2) : Simona Halep (Rom/6) 6:3, 6:4.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.