Pepe in Busquets na oglasu za gledališče

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Gledališka skupina Comediarte iz Barcelone se je odločila za sila zanimivo in uspešno reklamno kampanjo, v kateri glavni vlogi igrata nogometaša Barcelone in Real Madrida - Sergio Busquets in Pepe.
Oglej si celoten članek

"Idejo smo dobili, ker je v nogometu veliko fanatičnosti in večnih polemik, če nogometaši le igrajo, da bi izsilili kartone. Včasih se mečejo kar tako," so pojasnili v barcelonskem Comediarteju.

Gledališčniki že okrog tri mesece oglašujejo svojo dejavnost s pomočjo "ležečih podob" Sergia Busquetsa in Pepeja, nogometašev Barcelone in Real Madrida, ki so ju nasprotniki že večkrat obtožili igranja prekrškov.

"Od prejšnjega četrtka smo dobili nekaj več poizvedovanj. Pozna se, da je veliko več radovednih," so o povečanem zanimanju za vpis še povedali domiselni Katalonci.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:17 23. Oktober 2012.

    Vaš komentar je bil izbrisan zaradi kršenja kodeksa Žurnala24. Uredništvo

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.