''Pepe je bil dogovorjen z Barcelono''

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Španski vratar Pepe Reina je bil po besedah njegovega očeta Miguela dogovorjen za prestop k Barceloni, zapletlo pa se je z odločitvijo Victorja Valdésa.
Oglej si celoten članek

Prvi vratar katalonskega kluba Victor Valdés po koncu sezone zapušča Barcelono, čeprav je predsednik kluba Sandro Rosell napel vse sile, da bi Španca zadržal na Camp Nouu.

O odhodu dolgoletnega vratarja aktualnega španskega prvaka se je govorilo že v zaključku lanske sezone, ko se je Barça začela ozirati po morebitnih zamenjavah za Valdésa.

Eden izmed glavnih kandidatov je bil vratar Liverpoola Pepe Reina, ki naj bi bil po navedbah očeta že dogovorjen za selitev v Barcelono. ''A potem Victor Valdés ni odšel in dogovor je padel v vodo,'' je razkril oče španskega vratarja.

Reina je nato odšel na posojo k Napoliju, kjer je ponovno združil moči z nekdanjim trenerjem Rafaelom Benítezom. ''Pepe se je pred nekaj meseci pogovarjal z Barcelono. Dosegli so dogovor in bil je pripravljen na selitev,'' je dodal Reinin oče Miguel.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.