Šport > Nogomet
28 ogledov

''Pepe je bil dogovorjen z Barcelono''

Pepe Reina Žurnal24 main
Španski vratar Pepe Reina je bil po besedah njegovega očeta Miguela dogovorjen za prestop k Barceloni, zapletlo pa se je z odločitvijo Victorja Valdésa.

Prvi vratar katalonskega kluba Victor Valdés po koncu sezone zapušča Barcelono, čeprav je predsednik kluba Sandro Rosell napel vse sile, da bi Španca zadržal na Camp Nouu.

O odhodu dolgoletnega vratarja aktualnega španskega prvaka se je govorilo že v zaključku lanske sezone, ko se je Barça začela ozirati po morebitnih zamenjavah za Valdésa.

Eden izmed glavnih kandidatov je bil vratar Liverpoola Pepe Reina, ki naj bi bil po navedbah očeta že dogovorjen za selitev v Barcelono. ''A potem Victor Valdés ni odšel in dogovor je padel v vodo,'' je razkril oče španskega vratarja.

Reina je nato odšel na posojo k Napoliju, kjer je ponovno združil moči z nekdanjim trenerjem Rafaelom Benítezom. ''Pepe se je pred nekaj meseci pogovarjal z Barcelono. Dosegli so dogovor in bil je pripravljen na selitev,'' je dodal Reinin oče Miguel.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice