Pepov Bayern že julija proti Titovi Barçi

Foto: EPA
Foto: EPA
Bayern München in njegov novi trener Josep Guardiola se bosta julija v Münchnu na dobrodelni prijateljski tekmi pomerila z Barcelono, so v sredo sporočili iz bavarskega velikana. Guardiola se bo s svojo nekdanjo ekipo tako srečal le nekaj dni po prevzemu funkcije.
Oglej si celoten članek

Na prvo tekmo med Bayernom s Josepom Guardiolo in Barcelono, ki jo je Katalonec po letih izjemnih uspehov zapustil ob koncu lanske sezone, ne bo potrebno dolgo čakati, potem ko so iz Münchna v sredo sporočili, da se bosta kluba že julija pomerila na prijateljski tekmi v bavarski prestolnici.

Izvršni direktor Bayerna Karl-Heinz Rummenigge in Barçin predsednik Sandro Rosell sta se v Dohi tako dogovorila za tekmo, s katero bodo julija počastili 60. rojstni dan športnega direktorja Ulija Hoenessa, vse prihodke pa bodo darovali v dobrodelne namene.

Barcelona je sicer že redni gost pripravljalnih turnirjev na Allianz Areni, kjer je gostovala tudi pred začetkom zadnje Guardioline sezone. Guardiola je po 14 osvojenih lovorikah v štirih sezonah na Camp Nouu zapustil klub, po letu odmora pa bo na začetku naslednje sezone prevzel Bayern.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.