Pérez že ima menjavo za Zidana?

Foto: EPA
Foto: EPA
Pred finalom Lige prvakov so luč javnosti ugledala poročila o morebitni trenerski menjavi pri madridskem Realu.
Oglej si celoten članek

Madridski Real se bo v soboto na milanskem San Siru v finalu Lige prvakov pomeril z mestnim tekmecem Atléticom. "Beli balet" bo lovil svojo enajsto evropsko krono, moštvo Jana Oblaka pa svojo prvo in s tem maščevanje za porazom v lizbonskem finalu leta 2014.

Real na domači sceni v letošnji sezoni drugič ni osvojil lovorike in Liga prvakov je zadnja priložnost za uspeh. Po poletni menjavi Carla Ancelottija z Rafaelom Benítezom je moral slednji pozimi svoje mesto preustiti Zinedinu Zidanu, a tudi legendarni Francoz bi lahko hitro končal svoje službovanje.

Čaka na razplet

Zidane je po visokem zaostanku ekipo sicer vrnil v boj za državni naslov, a ostal za točko prekratek, po poročanju Sky Italia pa ga kljub solidnim rezultatom lahko reši le slavje v Milanu.

Predsednik Reala Florentino Pérez naj bi po navedbah italijanske mreže že sklenil načelen dogovor s trenerjem Seville Unaijem Emeryjem, ki naj bi zasedel stolček na stadionu Santiago Bernabéu v primeru Realovega poraza proti Atléticu.

Sky dodaja, da je Pérez Emeryju naročil, naj dogovor zadrži zase do finala, ko naj bi se dokončno odločil o Zidanovi usodi.

Emery, ki je s Sevillo triktrat zapored osvojil Ligo Evropa, ima z Andaluzijci sicer sklenjeno pogodbo še za naslednjo sezono.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.