Perić: "Spet sem doma"

Foto: Anže Petkovšek Dejan Perić je vesel, da se je vrnil v Celje. (Foto: Anže Petkovšek)
"Po sedmih letih sem spet doma," je ob podpisu dveletne pogodbe s Celjem PL dejal legendarni Dejan Perić. Na drugi strani se druga klubska legenda Edvard Kokšarov poslavlja od pivovarjev.
Oglej si celoten članek
Z izkušnjami, ki jih imam, želim pomagati klubu, da bi se vrnili nazaj na stara pota. Vse vas imam rad.
Dejan Perić

V dvorani Zlatorog, kjer domujejo celjski rokometaši, so v petek dočakali vrnitev legendarnega vratarja Dejana Perića, ki se je po sedmih letih vrnil v klub in s Celjani podpisal dvoletno pogodbo. Od kluba in navijačev pa se bo poslovil Edvard Kokšarov, ki se po dvanajstih letih igranja v knežjem mestu vrača v Rusijo.

Do podpisa pogodbe s Perićem je prišlo na novinarski konferenci tik pred zadnjim 10. kolom letošnjega državnega prvenstva in tekmo s trebanjskim Trimom, ki bo odločala o tretjem mestu v državnem prvenstvu.

Takšnega zanimanja medijev in navijačev za podpis pogodbe s celjskim rokometnim klubom že dolgo ni bilo, dogodek pa so s svojim prihodom začinili tudi navijači Florijani. Roman Pungartnik, direktor Celja Pivovarne Laško, je po podpisu pogodbe povedal, da je vesel, da so se dogovorili s Perićem, ki je pred leti v Celju že pustil globok pečat. "Prepričan sem, da bo Perić s svojim znanjem in izkušnjami veliko pomagal v prihodnje tudi mladima vratarjema Matevžu Skoku in Urbanu Lesjaku. Tudi po koncu kariere pa bo Perke ostal v klubu."

Perić, ki je bil dolga leta kapetan pivovarjev in je z njimi leta 2004 postal tudi evropski klubski prvak, pa je dejal: "Po sedmih letih sem spet doma. V tem času se je marsikaj spremenilo. Toda jaz imam še vedno rad Celje in še vedno obožujem rokomet. Vem, kakšen je celjski klub, prepričan sem, da se bomo v prihodnje spet veselili zmag. Ko so mi Pungartnik, Tomaž Jeršič in Franci Pliberšek v pogovorih predstavili vizijo kluba, sem sprejel izziv, da se vrnem. Z izkušnjami, ki jih imam, želim pomagati klubu, da bi se vrnili nazaj na stara pota. Vse vas imam rad." S temi besedami pa je navdušil Florijane na novinarski konferenci, ki so mu zaploskali in začeli skandirati "Perić, Perić".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.