Pešić na klopi Valencie

Foto: Žurnal24 Rafa Martinez Valencia
Košarkarji Uniona Olimpije bodo v sredo v 5. krogu Evrolige lovili četrto zmago. V Ljubljano brez odstavljenega trenerja prihaja Valencia, ki ji letos ne gre po načrtih.
Oglej si celoten članek
Novi trener naslednjih nasprotnikov Uniona Olimpije v Evroligi Power Electronics Valencie je Srb Svetislav Pešić, ki je nasledil Manuela Husseina. 61-letni srbski strokovnjak v sredo v Stožicah še ne bo sedel na španski klopi.

Košarkarji Power E Valencie so skupaj s CSKA Moskvo z eno zmago zadnji v skupini D.

Kljub temu, da prihajajo v goste k Unionu Olimpiji, ki je v štirih obračunih zbrala dve zmagi več od Špancev, so pri Valencii odločni, da v Stožicah zmagajo. Organizator igre Rafa Martinez pred gostovanjem v Ljubljani pravi: "To bo za nas zelo pomembna, če ne odločilna tekma. Z zmago bi premagali tudi negativizem."

Španski organizator igre, ki v povprečju v Evroligi v tej sezoni dosega po 11,5 točke, dodaja: "Moramo igrati drugače kot do sedaj. Moramo biti bolj agresivni, žoga mora krožiti hitreje. Gostovanje bo zahtevno. V Evroligi ni lahkih tekem. Olimpija je že tradicionalno neugoden nasprotnik, ki že vrsto let igra v najmočnejšem tekmovanju. Vseeno je zmaga nujna."

Rafa za konec še dodaja, da so po začetnih porazih in odhodu trenerja Manuela Husseinatekmo proti Unionu Olimpiji vodil njegov pomočnik Jesus Mulero – povsem drugačno moštvo, ki bo moralo začeti zmagovati, če bo želelo uresničiti visokoleteče cilje pred sezono.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.