Pesti in kri na Kodeljevem

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Gledalci so bili v soboto zvečer v dvorani Kodeljevo priča četrtemu turnirju v seriji WFC. V devetih borbah so se pomerili tudi štirje Slovenci. Vse podrobnosti si lahko ogledate v krajšem filmu.
Oglej si celoten članek

Vsi štirje Slovenci so zmagali. Najbolj je navdušil Dalibor Anastasov (Makoto). Slednji je pošteno premikastil in na koncu nokavtiral Hrvata Ivana Truščka in navdušil več kot tisočglavo množico v dvorani na Kodeljevem . Spet je pokazal izjemno atraktivno borbo, veliko srce pa pri njem tako ali tako ni vprašljivo. Bojan Kosednar je po sodniški odločitvi ugnal Italijana Marca Santija. Danijel Marhold je bil po točkah boljši od Hrvata Maria Josipovića, Denis Maksut pa je nokavtiral svetovnega podprvaka v tajskem boksu, Hrvata Hrvoja Crnića.

Za romantične trenutke je poskrbel Mariborčan Danijel Marhold, ki je po zmagi v ring pripeljal dekle Anito Gojčič in jo zaprosil za roko. Presrečna plavolaska je kajpak privolila, poroka pa bo konec maja.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.