Šport
191 ogledov

Pesti in kri na Kodeljevem

1/24
Žurnal24 main
Gledalci so bili v soboto zvečer v dvorani Kodeljevo priča četrtemu turnirju v seriji WFC. V devetih borbah so se pomerili tudi štirje Slovenci. Vse podrobnosti si lahko ogledate v krajšem filmu.

Vsi štirje Slovenci so zmagali. Najbolj je navdušil Dalibor Anastasov (Makoto). Slednji je pošteno premikastil in na koncu nokavtiral Hrvata Ivana Truščka in navdušil več kot tisočglavo množico v dvorani na Kodeljevem . Spet je pokazal izjemno atraktivno borbo, veliko srce pa pri njem tako ali tako ni vprašljivo. Bojan Kosednar je po sodniški odločitvi ugnal Italijana Marca Santija. Danijel Marhold je bil po točkah boljši od Hrvata Maria Josipovića, Denis Maksut pa je nokavtiral svetovnega podprvaka v tajskem boksu, Hrvata Hrvoja Crnića.

Za romantične trenutke je poskrbel Mariborčan Danijel Marhold, ki je po zmagi v ring pripeljal dekle Anito Gojčič in jo zaprosil za roko. Presrečna plavolaska je kajpak privolila, poroka pa bo konec maja.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.