Pet tisoč gledalcev na treningu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Več kot pet tisoč navijačev si je ogledalo prvi trening nizozemskega prvoligaša Heerenveena, ki ga bo v novi sezoni vodil legendarni nizozemski nogometaš Marco Van Basten, nekdanji selektor Oranja in igralska legenda AC Milana.
Oglej si celoten članek

Marco Van Basten je na klopi Heerenveena nasledil Rona Jansa, ki je v pretekli sezoni klub iz Frizije popeljal na peto mesto lestvice nizozemskega prvenstva. Pod njegovim vodstvom bo treniral tudi 21-letni slovenski igralec Mitja Rešek.

To bo za 47-letnega strokovnjaka tretji trenerski posel v karieri, potem ko je štiri leta vodil nizozemsko reprezentanco, nato pa eno sezono še Ajax. Od leta 2009 je bil Van Basten brez pravega dela, zato se je posvetil komentiranju nogometnega dogajanja na različnih televizijah. Sicer se na obeh trenerskih stolčkih ni pretirano izkazal in ni dosegel niti približno takšnega nivoja, kot ga je kot igralec, ko je navduševal v dresu Oranja in AC Milana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.