Petacchi še ne namerava v pokoj

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Čeprav so mediji pred dvema dnevoma oznanili konec kariere italijanskega kolesarskega zvezdnika Alessandra Petacchija, pa je sprinterski specialist za Gazzetto dello Sport zatrdil, da ni povsem tako.
Oglej si celoten članek

Mediji naj bi Alessandra Petacchija napačno razumeli oziroma se je napačno izrazil; 39-letnik je kariero le prekinil, lahko pa se zgodi, da se še letos vrne na dirke.

"V prvem delu sezone sem veliko dirkal. Definitivno potrebujem počitek, več časa za družino, kako se bodo reči odvijale naprej, bomo videli. Dejstvo je, da nisem več konkurenčen najboljšim, tudi motivacije ni več prave, menim pa, da sem še naprej lahko dober pomočnik. Kolesarstvu še nisem dokončno zaprl vrat, vsekakor ne morem reči, da sem se upokojil," je dejal Petacchi, ki je prekinil pogodbo z Lamprejem. Če bo dobil pravo ponudbo, je ne bo zavrnil, a bolj kot denar ga zanima pravi projekt. Za kogarkoli ne namerava garati.

"Vsekakor bodo morale biti okoliščine prave, vsekakor bom pri proučitvi ponudb gledal tudi na svojega sina, težko ga je zapuščati in odhajati na dirke. Vsekakor pa želim še komu pomagati. Mislim, da to ni nič čudnega. Spomnim se, kako je meni pomagal do zmag veliki Erik Zabel, ko sem dirkal za Milram," Petacchi za zdaj pušča času čas.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.