Peter Prevc tokrat tudi za dvema Slovencema

Foto: EPA
Foto: EPA
Pet slovenskih skakalcev bo nastopilo na jutrišnji tekmi v Lillehammerju.
Oglej si celoten članek

Kvalifikacije na smučarski skakalnici v Lillejammerju je prepričljivo dobil Nemec Markus Eisenbichler, ki je za več kot 11 točk premagal drugouvrščenega rojaka Richarda Freitaga, tretji pa je bil vodilni na norveške turneji in v svetovnem pokalu Avstrijec Stefan Kraft.

Os slovenskih orlov se je tokrat najboljše odrezal Jernej Damjan, ki je zasedel 11. mesto. Le dve mesti slabši je bil, Anže Lanišek, Peter Prevc pa se je uvrstil na 14. mestu. Domen Prevc, ki se je na tekme svetovnega pokala vrnil po krajšem premoru, med svetovnim prvenstvom in norveško turnejo je treniral, je zasedel 33. mesto, na tekmo pa se je z uvrstitvijo na 37. pozicijo uvrstil še Jurij Tepeš. Manj uspešna sta bila v kvalifikacijah tokrat Anže Semenič in Nejc Dežman.

Jutrišnja tekma se bo začela ob 17. uri.

.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.