Peter Veliki Prevc navdušil prav vse

Foto: EPA
Foto: EPA
Peter Prevc je prepričljivo osvojil novoletno turnejo.
Oglej si celoten članek

"Počutim se sproščen, bilo je težko, toda za mano je izjemen dan. Nisem pričakoval, da se bo vse tako dobro izteklo. Zdaj je konec vsega, ni se treba en dan na nič pripravljati. Težko opišem občutke, vsi so na pozitivni strani. Vse štiri tekme so bile težke, noči so bile vse daljše in upal sem, da ne bi na zadnji tekmi kaj 'zamočil'. Do zadnje tekme je treba ostati zbran, bilo je zahtevno, vendar se je splačalo. Toda sezone še ni konec, po dnevu ali dveh se vse začne znova. Mogoče je zame še boljše, da gremo takoj v Willingen, kot v domovino, ker kar vem, kje bom imel več miru," jepo zmagi v Bischofshofnu med drugim dejal Peter Prevc.

Da ga je bilo tokrat nemogoče premagati, je priznal tudi njegov veliki tekmec Severin Freund: "Izjemno lepa turneja je za mano, ob izteku skakalnice pa sem videl tudi veliko prijateljev. Vesel sem doseženega, na vseh štirih tekmah sem bil na zmagovalnih stopničkah, toda to ni bilo dovolj. Nekdo je bil prepričljivo boljši, Peter Prevc je zasluženo zmagal."

"Peter Prevc je zadovoljen le z absolutno perfekcijo," je ocenil Petrov reprezentančni kolega Jurij Tepeš, Norvežan Anders Jacobsen, ki je že zmagal na novoletni turneji, pa je dodal: "Potrebuje le sekundo, da se postavi v optimalni položaj za polet."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 19

  • 14:55 7. Januar 2016.

    @Maja Kosir, preboli že enkrat, da noben skakalec ni bil zadovoljen s tabo in da so vsi kmalu raje skočili …

  • 13:40 7. Januar 2016.

    Odstranite takšno sranje od oglasa.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 13:32 7. Januar 2016.

    Kot sem že rekel: povraševanje in ponudba. Ne vidim nič spornega tu. No, ko že tako rada gledaš tenis.. pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.