Peterica v španskih klubih ta teden pozitivna na covid-19

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V nekaj dneh bodo nogometaše testirali še enkrat.
Oglej si celoten članek

Vodstvo španske nogometne lige je sporočilo, da je bilo v zadnjem tednu, ko so klubi v obdobju pandemije novega koronavirusa začeli testiranja, pozitivnih na covid-19 pet nogometašev v prvo- in drugoligaških ekipah.

La Liga Devet igralcev Atlética pozitivnih na covid-19, med njimi tudi Oblak?

V ligi so v sporočilu za javnost zapisali, da bodo igralci ostali v samoosamitvi, v nekaj dneh pa jih bodo znova testirali in odločili, ali se lahko odpravijo na individualne treninge.

V  La Ligi upajo, da bodo tekmovanje brez gledalcev nadaljevali junija.

Številni klubi, vključno s prvakom Barcelono, so se po marčevski prekinitvi tekmovanja, vrnili na individualne treninge. Real Madrid pa bo prvi trening po dveh mesecih izpeljal v ponedeljek.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.