Petev uradno prevzel Dinamo

Foto: EPA
Foto: EPA
Bolgar Ivajlo Petev je tudi uradno postal novi trener zagrebškega Dinama.
Oglej si celoten članek

Danes se je Ivajlo Petev javnosti predstavil na novinarski konferenci in izrazil zadovoljstvo nad novo zadolžitvijo kot trener zagrebškega Dinama, obenem pa opozoril, da ga z igralci čaka veliko dela, poroča agencija Hina.

"Srečen sem, da sem prišel v Dinamo. Vedno sem si želel delati v takem klubu. Čaka nas veliko dela, da bodo vsi zadovoljni z igro Dinama in da bi dosegali dobre izide. Ne bo lahko, a delali bomo in prepričan sem, da se bo Dinamo vrnil tja, kamor sodi," je med drugim dejal 41-letni Bolgar, ki ga že v nedeljo čaka derbi s Hajdukom.

Enainštiridesetletni trener je v zvezi z derbijem s Splitčani dejal, da upa, da se bo igra Dinama popravila glede na tisto, ki jo je ekipa kazala, ter da bo storil vse, da se čim bolje seznani s tekmeci in se pripravi na tekmo. Kot pravi, bo zanj v ospredju moštvena igra. "Dinamo ima veliko dobrih nogometašev, a pomembna je ekipa. Če bomo igrali kot ekipa, je tudi vsak posameznik boljši."

Petev je pred Dinamom vodil reprezentanco Bolgarije, še prej pa moštva Ljubimec, Levski, AEL Limassol in Ludogorec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.