Šport > Nogomet
20 ogledov

Petev uradno prevzel Dinamo

Ivajlo Petev EPA
Bolgar Ivajlo Petev je tudi uradno postal novi trener zagrebškega Dinama.

Danes se je Ivajlo Petev javnosti predstavil na novinarski konferenci in izrazil zadovoljstvo nad novo zadolžitvijo kot trener zagrebškega Dinama, obenem pa opozoril, da ga z igralci čaka veliko dela, poroča agencija Hina.

"Srečen sem, da sem prišel v Dinamo. Vedno sem si želel delati v takem klubu. Čaka nas veliko dela, da bodo vsi zadovoljni z igro Dinama in da bi dosegali dobre izide. Ne bo lahko, a delali bomo in prepričan sem, da se bo Dinamo vrnil tja, kamor sodi," je med drugim dejal 41-letni Bolgar, ki ga že v nedeljo čaka derbi s Hajdukom.

Enainštiridesetletni trener je v zvezi z derbijem s Splitčani dejal, da upa, da se bo igra Dinama popravila glede na tisto, ki jo je ekipa kazala, ter da bo storil vse, da se čim bolje seznani s tekmeci in se pripravi na tekmo. Kot pravi, bo zanj v ospredju moštvena igra. "Dinamo ima veliko dobrih nogometašev, a pomembna je ekipa. Če bomo igrali kot ekipa, je tudi vsak posameznik boljši."

Petev je pred Dinamom vodil reprezentanco Bolgarije, še prej pa moštva Ljubimec, Levski, AEL Limassol in Ludogorec.

Dan za varen avto

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.