Petkovšek ostal brez kolajne

Foto: Žurnal24 mitja_petkovsek_letvina_main_alesfevzer
Telovadec Mitja Petkovšek je v nedeljo na evropskem prvenstvu v Berlinu na bradlji že pri prvem elementu naredil veliko napako in jasno je bilo, da s tako želeno kolajno ne bo nič.
Oglej si celoten članek

Z oceno 12,675 točke je med finalisti zasedel zadnje, osmo mesto. Zmagal je domačin Marcel Nguyen (15,525).

Tako Petkovšek ostaja pri štirih evropskih naslovih – prvič je zmagal že leta 2000 v Bremnu, v zbirki pa ima še naslove iz Volosa (2006), Amsterdama (2007) in Lozane (2008).

Poleg štirih naslovov ima 34-letni Ljubljančan še tri srebrna odličja s prvenstev stare celine (St. Peterburg 1998, Patras 2002 in Milano 2009) ter en bron (Debrecen 2005).

Po nastopu pravzaprav še sam ni dobro vedel, zakaj je prišlo do napake. "Ne vem točno, kaj se je zgodilo, ne vem, ali sem zdrsnil ali narobe prijel lestvino? Povsem sem zgrešil pri elementu, pa ne vem, zakaj. Nimam veliko pojasnil. Kdaj se mi je napaka pri toču že zgodila, a da bi se tako 'zlomil' z orodja, še nikoli. Nisem pričakoval, da se mi bo tako ponesrečil – ponavadi naredim kakšen manjši preprijem ali malo 'plešem' po orodju, kaj takega pa se mi res ni še zgodilo," je takoj po nastopu z glavo zmajeval Petkovšek, ki je napako naredil prav pri prvini, ki mu težavnost sestave poveča za tri desetinke točke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.