Petre ne bo domov vsaj še 14 dni

Foto: Žurnal24
Po informacijah Olimpijskega komiteja Slovenije naj bi bronasta smučarska tekačica Petra Majdič kmalu zapustila bolnišnico v Kanadi, v domovino pa se ne bo vrnila še vsaj 14 dni.
Oglej si celoten članek

Slovenska smučarska tekačica Petra Majdič, ki si je pred olimpijskim sprintom v Whistlerju ob padcu zlomila štiri rebra, še ostaja v bolnišnici. Kot je sporočil tiskovni predsednik Olimpijskega komiteja Slovenije Brane Dmitrovič, je zdravstveno stanje dobitnice bronastega olimpijskega odličja nespremenjeno.

"Petra se dobro počuti. Danes bodo zdravniki poskušali odstraniti drenažno cevko, po tem posegu pa se bodo odločili, ali bo slovenska šampionka že danes zapustila bolnišnico v Vancouvru in se preselila v olimpijsko vas v Whistlerju," je v sporočilu za javnost zapisal Dmitrovič. Vodja medicinske ekipe slovenske odprave v Vancouvru Matjaž Turel pa je za nacionalno televizijo dejal, da Petra ne bo mogla na letalo in tako v domovino še vsaj 14 dni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.