Šport
10 ogledov

Petre ne bo domov vsaj še 14 dni

Žurnal24 main
Po informacijah Olimpijskega komiteja Slovenije naj bi bronasta smučarska tekačica Petra Majdič kmalu zapustila bolnišnico v Kanadi, v domovino pa se ne bo vrnila še vsaj 14 dni.

Slovenska smučarska tekačica Petra Majdič, ki si je pred olimpijskim sprintom v Whistlerju ob padcu zlomila štiri rebra, še ostaja v bolnišnici. Kot je sporočil tiskovni predsednik Olimpijskega komiteja Slovenije Brane Dmitrovič, je zdravstveno stanje dobitnice bronastega olimpijskega odličja nespremenjeno.

"Petra se dobro počuti. Danes bodo zdravniki poskušali odstraniti drenažno cevko, po tem posegu pa se bodo odločili, ali bo slovenska šampionka že danes zapustila bolnišnico v Vancouvru in se preselila v olimpijsko vas v Whistlerju," je v sporočilu za javnost zapisal Dmitrovič. Vodja medicinske ekipe slovenske odprave v Vancouvru Matjaž Turel pa je za nacionalno televizijo dejal, da Petra ne bo mogla na letalo in tako v domovino še vsaj 14 dni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.