Piksi na Kodeljevem

Foto: Žurnal24 Na Kodeljevem se bosta pomerila Split in Geoplin Slovan.
Zanimivo bo na Kodeljevem, kjer se bosta ob 20. uri pomerila Geoplin Slovan in Split CO. Glavna naloga Plinarjev bo zaustaviti Garnetta.
Oglej si celoten članek

Plinarji so v prvem kolu presenetili Union Olimpijo, v drugem pa tesno izgubili v Širokem Brijegu. "Za nas je vsaka tekma težka. Proti nam so vsi favoriti. Zdaj nas čaka Split, ki je zelo nevaren. To je dokazal z zmago proti FMP v zadnjem kolu," je dejal trener Slovana Aleksander Sekulić, ki nima težav s poškodbami igralcev: "Za zdaj so vsi zdravi in maksimalno pripravljeni. Z izkupičkom v prvih dveh tekmah smo lahko zadovoljni, čeprav bi lahko imeli dve zmagi."

Subotič na Kodeljevem
Trener Splita je nekdanji slovenski selektor Slobodan Subotić - Piksi, ki je sestavil spoštovanja vredno moštvo. Prvo ime je nedvomno Američan Marlon Garnett, ki je tudi prvi strelec ekipe. Nevaren je njegov rojak Anthony Akins, v moštvu pa so še nekateri odlični hrvaški igralci. Helios bo doma ob 19. uri pričakal Široki Brijeg, Olimpija pa bo ob 20. uri gostovala v Zadru. Domžalčani odkrito napovedujejo zmago, zmaje pa čaka težak boj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.