Šport > Košarka
12 ogledov

Piksi na Kodeljevem

Na Kodeljevem se bosta pomerila Split in Geoplin Slovan. Žurnal24 main
Zanimivo bo na Kodeljevem, kjer se bosta ob 20. uri pomerila Geoplin Slovan in Split CO. Glavna naloga Plinarjev bo zaustaviti Garnetta.

Plinarji so v prvem kolu presenetili Union Olimpijo, v drugem pa tesno izgubili v Širokem Brijegu. "Za nas je vsaka tekma težka. Proti nam so vsi favoriti. Zdaj nas čaka Split, ki je zelo nevaren. To je dokazal z zmago proti FMP v zadnjem kolu," je dejal trener Slovana Aleksander Sekulić, ki nima težav s poškodbami igralcev: "Za zdaj so vsi zdravi in maksimalno pripravljeni. Z izkupičkom v prvih dveh tekmah smo lahko zadovoljni, čeprav bi lahko imeli dve zmagi."

Subotič na Kodeljevem
Trener Splita je nekdanji slovenski selektor Slobodan Subotić - Piksi, ki je sestavil spoštovanja vredno moštvo. Prvo ime je nedvomno Američan Marlon Garnett, ki je tudi prvi strelec ekipe. Nevaren je njegov rojak Anthony Akins, v moštvu pa so še nekateri odlični hrvaški igralci. Helios bo doma ob 19. uri pričakal Široki Brijeg, Olimpija pa bo ob 20. uri gostovala v Zadru. Domžalčani odkrito napovedujejo zmago, zmaje pa čaka težak boj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.