Pingvini zaustavili vodilno ekipo lige

Foto: Profimedia
V najmočnejši hokejski ligi na svetu so v noči na četrtek odigrali dve tekmi.
Oglej si celoten članek

Hokejisti iz Pittsburgha so na domačem ledu premagali Tampo Bay s 4:2. Petkratni zmagovalci Stanleyjevega pokala so na obračunu proti trenutno najboljši ekipi v ligi NHL predvsem sijajno zaigrali v uvodnih dveh tretjinah, po vodstvu s 4:0 pa so gostom dovolili, da so v izdihljajih tekme dosegli dva gola.

Gostitelji so sijajno odprli dvoboj v PPG Paints Areni in po dobrih osmih minutah vodili s 3:0, potem ko so zadeli Riley Sheahan, Phil Kessel in Sidney Crosby, četrti gol pa je v drugi tretjini prispeval Kris Letang. V domači zasedbi je blestel vratar Matt Murray, ki je zbral kar 33 obramb, v končnici tekme pa sta ga ukanila J.T. Miller in Steven Stamkos.

V severnoameriški ligi NHL je bila na sporedu še ena tekma, na njej so hokejisti iz Dallasa ukanili tekmece iz Buffala z 1:0, strelec edinega gola pa je bil Jamie Benn.

Spletni hit Starša divje slavila sinov prvi pretep v ligi NHL

Hokejisti iz Los Angelesa, kjer igra Slovenec Anže Kopitar, bodo na veliko sceno stopili v noči na nedeljo, ko se bodo v gosteh pomerili z ekipo New York Islanders.

Menjava igralcev Kralji začeli s prenovo ekipe

NHL, izida:

Pittsburgh Penguins - Tampa Bay Lightning 4:2
Dallas Stars - Buffalo Sabres 1:0

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.