Šport
66 ogledov

Pingvini zaustavili vodilno ekipo lige

Penguins Lightning
V najmočnejši hokejski ligi na svetu so v noči na četrtek odigrali dve tekmi.

Hokejisti iz Pittsburgha so na domačem ledu premagali Tampo Bay s 4:2. Petkratni zmagovalci Stanleyjevega pokala so na obračunu proti trenutno najboljši ekipi v ligi NHL predvsem sijajno zaigrali v uvodnih dveh tretjinah, po vodstvu s 4:0 pa so gostom dovolili, da so v izdihljajih tekme dosegli dva gola.

Gostitelji so sijajno odprli dvoboj v PPG Paints Areni in po dobrih osmih minutah vodili s 3:0, potem ko so zadeli Riley Sheahan, Phil Kessel in Sidney Crosby, četrti gol pa je v drugi tretjini prispeval Kris Letang. V domači zasedbi je blestel vratar Matt Murray, ki je zbral kar 33 obramb, v končnici tekme pa sta ga ukanila J.T. Miller in Steven Stamkos.

V severnoameriški ligi NHL je bila na sporedu še ena tekma, na njej so hokejisti iz Dallasa ukanili tekmece iz Buffala z 1:0, strelec edinega gola pa je bil Jamie Benn.

trent frederic brandon tanev Spletni hit Šport Starša divje slavila sinov prvi pretep v ligi NHL

Hokejisti iz Los Angelesa, kjer igra Slovenec Anže Kopitar, bodo na veliko sceno stopili v noči na nedeljo, ko se bodo v gosteh pomerili z ekipo New York Islanders.

los angeles kings anže kopitar Menjava igralcev Šport Kralji začeli s prenovo ekipe

NHL, izida:

Pittsburgh Penguins - Tampa Bay Lightning 4:2
Dallas Stars - Buffalo Sabres 1:0

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.