Pique obmetaval Fabregasa

Foto: Žurnal24 Cesc Fabregas je šalo reprezentančnega kolega sprejel z nasmehom. (Foto: Sport)
Gerard Pique, igralec Barcelone, je na povratni tekmi četrtfinala Lige prvakov na tribuni s prigrizkom obmetaval poškodovanega igralca Arsenala in svojega reprezentančnega kolega Cesca Fabregasa.
Oglej si celoten članek

Gerard Pique in Cesc Fabregas sta drugo srečanje Barcelone in Arsenala v četrtfinalu Lige prvakov spremljala s tribune. Ker se je Pique očitno dolgočasil, si je izmislil prav posebno zabavo. Obmetaval je svojega reprezentančnega kolega in nogometaša Arsenala, Cesca Fabregasa.

Cesc Fabregas je sicer otrok Barcelone, toda nogometno slavo je doživel pod vodstvom francoskega strokovnjaka Arsena Wengarja v vrstah Arsenala. Obračuna proti "svoji" ekipi sta ga zelo motivirala, toda rumeni karton ter poznejši zlom noge sta mu preprečila igro na povratni tekmi na Camp Nou. Kljub temu je v katalonsko prestolnico odpotoval s svojimi soigralci, poraz Arsenala pa je pospremil s tribune. Nekaj vrst za njim so si srečanje ogledali poškodovani in kaznovani igralci domačega moštva, Carles Puyol, Zlatan Ibrahimović ter šaljivec Gerard Pique. Slednji se je ob visoki zmagi svojih soigralcev nekoliko dolgočasil in za zabavo se je odločil s prigrizki obmetavati svojega reprezentančnega kolega in dobrega prijatelja Cesca Fabregasa. Po nekaj poskusih ga je tudi zadel, Cesc pa je takoj vedel, kje mora iskati krivca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.