Šport > Nogomet
19 ogledov

Pique obmetaval Fabregasa

Cesc Fabregas je šalo reprezentančnega kolega sprejel z nasmehom. (Foto: Sport) Žurnal24 main
Gerard Pique, igralec Barcelone, je na povratni tekmi četrtfinala Lige prvakov na tribuni s prigrizkom obmetaval poškodovanega igralca Arsenala in svojega reprezentančnega kolega Cesca Fabregasa.

Gerard Pique in Cesc Fabregas sta drugo srečanje Barcelone in Arsenala v četrtfinalu Lige prvakov spremljala s tribune. Ker se je Pique očitno dolgočasil, si je izmislil prav posebno zabavo. Obmetaval je svojega reprezentančnega kolega in nogometaša Arsenala, Cesca Fabregasa.

Cesc Fabregas je sicer otrok Barcelone, toda nogometno slavo je doživel pod vodstvom francoskega strokovnjaka Arsena Wengarja v vrstah Arsenala. Obračuna proti "svoji" ekipi sta ga zelo motivirala, toda rumeni karton ter poznejši zlom noge sta mu preprečila igro na povratni tekmi na Camp Nou. Kljub temu je v katalonsko prestolnico odpotoval s svojimi soigralci, poraz Arsenala pa je pospremil s tribune. Nekaj vrst za njim so si srečanje ogledali poškodovani in kaznovani igralci domačega moštva, Carles Puyol, Zlatan Ibrahimović ter šaljivec Gerard Pique. Slednji se je ob visoki zmagi svojih soigralcev nekoliko dolgočasil in za zabavo se je odločil s prigrizki obmetavati svojega reprezentančnega kolega in dobrega prijatelja Cesca Fabregasa. Po nekaj poskusih ga je tudi zadel, Cesc pa je takoj vedel, kje mora iskati krivca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.