Pique predstavil dva pogoja glede prihodnosti otrok

Foto: Profimedia
Nogometni zvezdnik je trenutno sredi javnega razhoda z dolgoletno partnerko Shakiro.
Oglej si celoten članek

Legendarni branilec Barcelone Gerard Pique je nekdanji partnerki Shakiri, s katero se ločujeta po 12 letih skupnega življenja, predstavil dva pogoja glede prihodnosti njunih dveh otrok.

Španski nogometaš si močno prizadeva, da bi njuna otroka ostala v domačem okolju in dokončala šolanje v Kataloniji, medtem ko se kolumbijska pop ikona želi z njima preseliti v Miami.

Foto: Epa Gerard Pique in Shakira.

Petiintridesetletni nogometni as se je zdaj domislil dveh pogojev, poroča Marca, ki jima je pripravljen zadostiti, če bo Shakira opustila svojo zahtevo po selitvi v ZDA.

Pique nekdanji boljši polovici ponuja pet letalskih kart najvišjega cenovnega razreda na leto, da bo lahko kadarkoli obiskala otroka, za povrhu pa je pripravljen poravnati še 400.000 evrov njenega dolga neznanega izvora.

Za zdaj še ni jasno, kako se je na predlog odzvala Shakira, znano pa je, da želi nekdanji zvezdniški par ločitev izpeljati brez javnega pranja umazanega parila ali dolgotrajnega sodnega postopka.

Foto: EPA gerard pique shakira

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:28 30. Julij 2022.

    Naj mu vzamejo otroka saj ni sposoben skrbeti za njiju.Pa tudi ona ne.

  • 12:12 30. Julij 2022.

    Google je za vsak dan spletnega dela od doma plačal od 400 do 800 dolarjev. V prveem mesecu sem od …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.