Piqué zapustil bolnico: tekmo pozabil

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Torkova tekma med Barcelono in Chelseajem je imela za Gerarda Piquéja tudi tretji polčas. Branilca Barcelone so namreč po trku z vratarjem Víctorjem Valdésom odpeljali v bolnišnico, kjer je tudi prespal. Tekme se baje sploh ne spominja.
Oglej si celoten članek

Po poročanju radia Catalunya se Gerard Piqué po brutalnem trku z vratarjem Víctorjem Valdésom ne spominja ničesar, potem ko ga je njegov soigralec "zravnal" v prvem polčasu torkove tekme proti Chelseaju. Branilec španske reprezentance je za trenutek izgubil zavest in po posredovanju zdravnikov za nekaj minut nadaljeval tekmo, a ga je vidno omotičnega trener Josep Guardiola nato zamenjal.

• Mediji: "Slavje antinogometa na Camp Nouu"
• Guardiola po porazu: "O prihodnosti v naslednjih dneh"
• Chelsea z desetimi v finale

Osemnajst odigranih minut na Camp Nouu se Piqué po poročanju katalonskih medijev sploh ne spomni, tudi ko si je v bolnišnci, kjer je prespal, povsem opomogel po pretresu možganov. Drugega polčasa tekme iz bolniške postelje ni mogel spremljati, zato so mu rezultat sporočili šele po koncu 90 minut. Piqué je v sredo že lahko odšel domov, iz kluba pa so sporočili, da bo odsoten vsaj teden dni, morda celo več.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.