Šport > Nogomet
22 ogledov

Piqué zapustil bolnico: tekmo pozabil

barcelona pique puyol Reuters
Torkova tekma med Barcelono in Chelseajem je imela za Gerarda Piquéja tudi tretji polčas. Branilca Barcelone so namreč po trku z vratarjem Víctorjem Valdésom odpeljali v bolnišnico, kjer je tudi prespal. Tekme se baje sploh ne spominja.

Po poročanju radia Catalunya se Gerard Piqué po brutalnem trku z vratarjem Víctorjem Valdésom ne spominja ničesar, potem ko ga je njegov soigralec "zravnal" v prvem polčasu torkove tekme proti Chelseaju. Branilec španske reprezentance je za trenutek izgubil zavest in po posredovanju zdravnikov za nekaj minut nadaljeval tekmo, a ga je vidno omotičnega trener Josep Guardiola nato zamenjal.

• Mediji: "Slavje antinogometa na Camp Nouu"
• Guardiola po porazu: "O prihodnosti v naslednjih dneh"
• Chelsea z desetimi v finale

Osemnajst odigranih minut na Camp Nouu se Piqué po poročanju katalonskih medijev sploh ne spomni, tudi ko si je v bolnišnci, kjer je prespal, povsem opomogel po pretresu možganov. Drugega polčasa tekme iz bolniške postelje ni mogel spremljati, zato so mu rezultat sporočili šele po koncu 90 minut. Piqué je v sredo že lahko odšel domov, iz kluba pa so sporočili, da bo odsoten vsaj teden dni, morda celo več.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.