Pištolo mu je prislonil na sence

Foto: EPA
Foto: EPA
Zvezdnik Atlético Madrida Koke je v eni od garažnih hiš v španski prestolnici doživel travmatično izkušnjo.
Oglej si celoten članek

Španski vezist Koke, soigralec slovenskega reprezentančnega vratarja Jana Oblaka, je z avtomobilom zapeljal v garažno hišo v madridskem okraju Chamberi, kjer je nanj prežal oboroženi motorist.

Ko je Španec odprl vetrobransko steklo, da bi vzel parkirni listek, mu je nepridiprav na sence prislonil pištolo in zahteval njegovo uro v vrednosti 70.000 evrov.

Po poročanju El Munda mu je Koke uro izročil, napadalec pa se je z motorjem odpeljal neznano kam. Petindvajsetletni španski reprezentant je rop prijavil na bližnji policijski postaji.

Koke v incidentu ni utrpel telesnih poškodb in se je svojim soigralcem že v petek lahko pridružil na treningu. Atlético Madrid v soboto čaka mestni derbi z Real Madridom, ki bi lahko pomembno krojil razplet letošnje sezone španskega prvenstva.

Galaktiki imajo s tekmo manj dve točki prednosti pred Barcelono, ki jo v soboto čaka gostovanje v Málagi. Atlético je tretji in ima osem točk manj od Barcelone ter tri več od Seville

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.