Šport > Nogomet
63 ogledov

Pištolo mu je prislonil na sence

koke EPA
Zvezdnik Atlético Madrida Koke je v eni od garažnih hiš v španski prestolnici doživel travmatično izkušnjo.

Španski vezist Koke, soigralec slovenskega reprezentančnega vratarja Jana Oblaka, je z avtomobilom zapeljal v garažno hišo v madridskem okraju Chamberi, kjer je nanj prežal oboroženi motorist.

Ko je Španec odprl vetrobransko steklo, da bi vzel parkirni listek, mu je nepridiprav na sence prislonil pištolo in zahteval njegovo uro v vrednosti 70.000 evrov.

Po poročanju El Munda mu je Koke uro izročil, napadalec pa se je z motorjem odpeljal neznano kam. Petindvajsetletni španski reprezentant je rop prijavil na bližnji policijski postaji.

Koke v incidentu ni utrpel telesnih poškodb in se je svojim soigralcem že v petek lahko pridružil na treningu. Atlético Madrid v soboto čaka mestni derbi z Real Madridom, ki bi lahko pomembno krojil razplet letošnje sezone španskega prvenstva.

Galaktiki imajo s tekmo manj dve točki prednosti pred Barcelono, ki jo v soboto čaka gostovanje v Málagi. Atlético je tretji in ima osem točk manj od Barcelone ter tri več od Seville

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.