Plaisted blizu Olimpije

Foto: Žurnal24 Predlani je bil zdaj 23-letni Trent Plaisted kot 46. izbran na naboru lige NBA (

Your browser doesn’t support HTML5 video

Pri Unionu Olimpiji se pogovarjajo s centrom Trentom Plaistedom, ki je nazadnje nastopal za Zadar, kamor ga je pripeljal Zmago Sagadin. Izsek z ene njegovih tekem se skriva v videu.
Oglej si celoten članek

Pri Ljubljančanih še vedno sestavljajo igralski mozaik za naslednjo sezono. Za položaj centra kandidira tudi 211 centimetrov visoki Američan Trent Plaisted, ki je v prejšnji sezoni nosil dres Zadra.

Igralca Uniona Olimpije Sasu Salin in Suad Šehović sta pozdravila prihod olimpijskega ognja v Ljubljano. Na Jakopičevem sprehajališču v Tivoliju so se zbrali športniki specialne olimpijade Slovenije, kjer so se srečali s številnimi slovenskimi vrhunskimi športniki in se odpravili na simbolični tek. Ob glasbeni kulisi, prigrizkih in zabavnem programu ni manjkalo veselih obrazov. (union.olimpija.com)

Z Olimpijo že dogovorjen
“Res je, da se pogovarjamo z njim, a za zdaj vam ne moremo povedati ničesar konkretnejšega,” so bili z informacijami skopi pri Olimpiji. Nekoliko več podatkov se je dalo zbrati pri nekdanjem klubu ameriškega košarkarja. “Želeli smo, da se vrne v klub, zainteresiran pa je bil tudi igralec. Na žalost se je zataknilo zaradi financ. Dvomim, da bomo našli skupni jezik,” je o Plaistedovem odhodu dejal direktor Zadra Zdenko Mičić in dodal: “Plaisted že ima sklenjen tudi ustni dogovor z Unionom Olimpijo.”

Ob koncu sezone odličen
Američan je v zadnji sezoni v ligi NLB na tekmo dosegal v povprečju 6,6 točke in 3,8 skoka, pravi obraz pa je pokazal šele ob koncu sezone, ko je na večini tekem presegel mejo desetih doseženih točk. Nekoliko uspešnejši je bil v evropskem pokalu Eurocup (8,7 točke, 6,2 skoka).


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.