Planica dobila zeleno luč

Foto: Matevž Peršin (SZS) Planica
Planica prestala snežno kontrolo.
Oglej si celoten članek

V Planici je danes predstavnik FIS Sepp Gratzer opravil snežno kontrolo na letalnici Bratov Gorišek. Razmere v Planici je ocenil kot zelo dobre in prižgal zeleno luč za svetovno prvenstvo v poletih, ki bo v dolini pod Poncami na sporedu med 19. in 22. marcem. "Tako priprave tečejo po ustaljenem načrtu naprej. Situacija v Sloveniji v zvezi s korona virusom je med tem nespremenjena, saj nimamo potrjenega primera okužbe," so sporočili s Smučarske zveze Slovenije.

"Kot smo že večkrat poudarili priprave tečejo nemoteno in brez posebnosti. Med tem tečejo tudi priprave na preventivne ukrepe za obiskovalce. Prav tako smo v stalni zvezi z vsemi organi v Republiki Sloveniji. V stalnem stiku smo tudi z vodstvom Mednarodne smučarske zveze in spremljamo razvoj dogodkov v Evropi. V Planici smo že začeli s postavljanjem tribun za obiskovalce. V naslednjih dneh pričakujemo tudi nekaj centimetrov novega snega, kar bo kuliso v dolini pod Poncami naredilo spet izjemno," so o pripravah v zadnjih dneh dejali organizatorji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.